Steaua – SCM Politehnica Timișoara, în… ziua porților deschise

martie 2, 20230
Handbaliștii noștri și-au egalat numărul maxim de goluri înscrise în acest sezon, dar s-au întors cu mâna goală din București. Steaua a câștigat meciul cu SCM Politehnica Timișoara, unul cu 79 de goluri, în total.

Prima parte a fost echilibrată, cu alternanță la conducere și chiar cu avantaj de două lungimi pentru alb-violeți (13-11), grație a două reușite consecutive ale lui Sadoveac și Moldovan, acesta din urmă pe contraatac. După 18-18 (min. 25, egalare adusă de Răzvan Trif), Steaua s-a desprins la pauză la 24-21, un rezultat neobișnuit pentru doar 30 de minute de joc. De exemplu, în recentul meci din Cupa României, scorul după 60 de minute a fost 21-21.

După odihnă, jucătorii noștri au mai ținut aproape vreme de câteva minute, dar de la 26-23 gazdele au marcat de cinci ori consecutiv și s-au desprins decisiv pentru un scor final rar întâlnit, 42-37.

Marcatori SCM Poli: Trif 8 goluri (din opt aruncări), Moldovan 6 (din 7 aruncări), Sadoveac 6, Furak 4, Baican 3 (din 3 aruncări), Fenici 3 (din 3 aruncări), Cîtu 3, Chira 2, Ignat 1.

Portari SCM Poli: Lazăr 4 parade din 33 de aruncări, un gol, Pal 1/14.

Marjanovic și Cîmpan, cu probleme medicale, nu au putut evolua în acest meci. De la Steaua, cele mai multe goluri le-a marcat fostul nostru jucător, Krsto Milosevic, 11, din 12 aruncări

Liga Națională se întrerupe pentru partidele pe care naționala de seniori le va juca împotriva Insulelor Feroe (8 și 11 martie), în preliminariile Campionatului European. La reluare, SCM Poli va fi gazdă pentru CSM Oradea, sâmbătă, 18 martie.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

VREI SĂ ÎNSCRII COPILUL LA GRUPELE DE JUNIORI?

SCM POLITEHNICA TIMIȘOARA

Design fără titlu (40)

Fii alături de echipa locală de handbal din Timișoara. Te așteptăm la meciuri!

© 2022 SCM Politehnica Timișoara | Web Design: SAINO