Suceava, a doua deplasare consecutivă

septembrie 15, 20220
Etapa a IV-a a Ligii Naționale masculine de handbal aduce un nou meci pe teren strain pentru echipa noastră, după cele de la Turda (et. I) și din sala Dinamo (et. III). Alb-violeții se deplasează în celălalt capăt al țării, pentru meciul cu CSU din Suceava, de vineri (16 septembrie), ora 17,00.

Cele două echipe au acumulat câte trei puncta în primele trei runde, dar bucovinenii au făcut o mare supriză în etapa de debut, când au câștigat pe terenul vicecampioanei.

„Întâlnim revelația începutului de campionat. Suceava s-a prezentat foarte bine, chiar dacă a avut un program greu: a învins vicecampioana Minaur, chiar în Baia Mare, a făcut un joc solid cu campioana Dinamo, iar cu CSM București au ținut pasul, deși le-a lipsit un jucător important, Târzioru. Și noi am arătat o formă bună la start de campionat și sper să ne mobilizăm pentru acest meci, să jucăm la un nivel înalt, chiar dacă Ignat va absenta în continuare”

Horvath Atilla, antrenor principal SCM Politehnica Timișoara

Sezonul trecut, cele două formații și-au împărțit victoriile, fiecare cu succes pe teren propriu: 33-28, la Timișoara (19 septembrie 2021) și 31-26, la Suceava (3 februarie 2022).

Partida va fi arbitrată de cuplul constănțean Georgescu/Moldoveanu și poate fi urmărită pe canalul YouTube al clubului din Suceava (link AICI).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

VREI SĂ ÎNSCRII COPILUL LA GRUPELE DE JUNIORI?

SCM POLITEHNICA TIMIȘOARA

Design fără titlu (40)

Fii alături de echipa locală de handbal din Timișoara. Te așteptăm la meciuri!

© 2022 SCM Politehnica Timișoara | Web Design: SAINO