„Sunt doar niște copii, dar abordează meciurile cu toată seriozitatea”

decembrie 1, 20230
Juniorii 4 au pornit la drum cu meciurile din Campionatul Județean. Echipa noastră este lider al clasamentului, după primele turnee, mai exact după opt etape.

Opt echipe, dintre care una din Caraș Severin, se găsesc în întrecere, iar SCM Politehnica Timișoara are maximum de puncte, 16, urmată de Generală 7, cu 14 puncte și CS Giroc, cu 12.

Mă bucur să văd implicarea copiilor, atitudinea cu care intră pe teren, seriozitatea cu care abordeaza fiecare meci indiferent de adversar.  Jocul nostru se îmbunătățeste de la turneu la turneu datorită dorintei lor de a progresa. Mai avem mult de lucru, dar sunt sigură că vom ajunge sa ne îndeplinim obiectivele. Sunt copii, dar inteleg ca doar prin muncă pot obține ceea ce își doresc. Este foarte important faptul ca majoritatea au început handbalul la noi la club, încă de la babyhandbal, sunt impreună de mult timp și asta se vede în joc. Anul acesta, au completat lotul cu doi băieți formati la CSC Mosnita, care prin experienta acumulată la turneele finale si medalia obtinuta au adus un plus de incredere echipei. Îi felicit pe copii pentru munca depusă la antrenamente și bineînțeles pentru rezultate.

Cristina Șunei, antrenoare juniori 4, SCM Poli

Cristina Șunei colaborează în staff-ul tehnic al echipei de juniori 4 cu Ionuț Suculiuc și cu Dani Morar.

 Rezultate SCM Poli J4: 31-12 și 18-11 cu CSM Reșița, 32-4 cu LPS Banatul, 35-6 cu Unirea Sânnicolau Mare, 38-4 cu CSM Lugoj, 38-22 cu CS Giroc-Chișoda, 26-22 cu Școala Generală 7, 26-9 cu CSC Moșnița Nouă

Următorul turneu va avea loc la 9 decembrie, la sala Constantin Jude din Timișoara, cu echipa noastră în calitate de gazdă.

Primele patru clasate la finele returului se califică în faza euroregională a campionatului. Categoria de vârstă a juniorilor 4 este 2011/2012, dar lotul nostru cuprinde și jucători mai tineri, care provin de la minihandbal.

 

Lotul SCM Politehnica Timișoara, JUNIORI 4: Luca Tițu, David Boroancă, Paul Vâlceanu (portari)
Ianis Bârsanu, Eric Bran, Eric Marta, Elias Horvath, Filip Ileș, Noah Mărășescu,  Rareș Barta, Vlad Pălăduță,  David Feher, Cosmin Papavă, Patrick Hoffman, Deian Stoicovici, Radu Florin Rotariu, Luca Racoțea, Vlad Durnea, Maylo Andreiciuc

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

VREI SĂ ÎNSCRII COPILUL LA GRUPELE DE JUNIORI?

SCM POLITEHNICA TIMIȘOARA

Design fără titlu (40)

Fii alături de echipa locală de handbal din Timișoara. Te așteptăm la meciuri!

© 2022 SCM Politehnica Timișoara | Web Design: SAINO