„Sunt în grafic cu recuperarea, dar e de lungă durată”

februarie 26, 20240
Cristian Fenici a revenit la antrenamentele echipei noastre, dar nu va mai putea juca în acest sezon. Centrul SCM Politehnica Timișoara s-a accidentat după etapa a IV-a a Ligii Naționale (în septembrie 2023) și a fost operat la genunchi în decembrie.
  • Cristi, care e starea ta acum?

Am nouă săptămâni de la operație. Intervenția a fost reușită, recuperarea merge conform planului, dar din păcate perioada este lungă. Trebuie să stau 6-7 luni și atunci sezonul acesta este terminat pentru mine. Din iulie, o să încep pregătirea normal, dar până atunci nu pot ajuta echipa de pe teren.

Eu am păstrat legătura cu Pero, pentru că este unul dintre antrenorii buni cu care am lucrat. Pot spune chiar că am avut cele mai bune performanțe cu el ca antrenor. Mă bucur că s-a întors și putem lucra din nou împreună, dar din păcate situația este dificilă. Sper să-l pot ajuta de pe margine în perioada asta, să ne salvăm și să construim o echipă cât mai bună la anul.

  • Cu această înfrângere de la București, cu Steaua, situația devine și mai grea.

Da, clar. Nici Steaua nu-i într-o situație bună și cred că era o echipă de bătut, dacă nu ratam atât de mult unu la unu. Avem meciuri dificile în deplasare, așa că sper să ne ridicăm după această înfrângere și să începem să facem punctele care să ne garanteze rămânerea în prima ligă.

  • La cum te văd la antrenamente, mai joci cel puțin un sezon, în ciuda accidentării.

Îmi doresc să recuperez acest sezon pierdut pentru mine. A fost o accidentare nefericită, la antrenament, la o ciocnire cu un coleg, dar asta este. Am trecut peste ea, dar perioada de refacere este foarte lungă și asta nu-mi convine. Mai am dorință de joc și sper ca la anul să încep în forță.

  • Tu ai făcut 38 de ani, Marius Sadoveac va împlini 39 în mai și rămâneți la un nivel foarte ridicat. Cum se face?

Noi ne-am antrenat tot timpul 100% și ne dorim să jucăm în continuare pentru că asta ne face plăcere și bucurie. Așa am văzut lucrurile tot timpul. Se apropie și „vârsta pensionării”, cum se zice sau cum zic unii, dar atâta timp cât putem să ajutăm echipa și ne simțim în forță vom juca. Atunci când va fi momentul, este clar că ne vom da la o parte pentru cei care vin din spate.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

VREI SĂ ÎNSCRII COPILUL LA GRUPELE DE JUNIORI?

SCM POLITEHNICA TIMIȘOARA

Design fără titlu (40)

Fii alături de echipa locală de handbal din Timișoara. Te așteptăm la meciuri!

© 2022 SCM Politehnica Timișoara | Web Design: SAINO