Tinerii, jumătate din golurile primei victorii

septembrie 24, 20230
SCM Politehnica Timișoara a obținut prima victorie din campionat fără câțiva jucători importanți și experimentați. În aceste condiții, tinerii au primit și mai multe minute și nu au dezamăgit.

Cristian Fenici, Flavius Cîmpan și Bogdan Baican au absentat din pricina problemelor medicale. Prin urmare, Ianus Dumitrescu pe postul de centru, și Vlad Chira (foto), pe cel de extremă dreaptă, i-au suplinit. În plus, Antonio Bordeanu a apărut deseori pe postul de inter, acolo unde Răzvan Trif este deja o certitudine.

În victoria de vineri, cu Steaua, 28-27, jucătorii sub 24 de ani au înscris jumătate din goluri: Trif 7 (inclusiv golul victoriei), Chira 3 (din trei aruncări), Dumitrescu și Bordeanu – câte două.

A fost un meci foarte dur și foarte strâns, de la început până la final. E bine că am luptat 60 de minute și că am avut dorință. S-a văzut pe teren și cred că asta a făcut diferența. Dorința și forța grupului ne-au ajutat până la final. Am avut minute astăzi, m-a ajutat și antrenorul cu multe indicații pe toată durata partidei. Mi s-a oferit încredere. Sper că nu am neglijat ceea ce mi-a cerut să fac și am dat ce am avut mai bun pe teren.

Ianus Dumitrescu

Mai mult, alți doi tineri jucători, Mateo Roșca și Ionuț Cocoșilă, au prins „foaia de arbitraj” în premieră în acest sezon.

Etapa viitoare (a șasea din Liga Națională), alb-violeții joacă tot acasă, sâmbătă, 30 septembrie, de la ora 13.00, cu Dinamo București.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

VREI SĂ ÎNSCRII COPILUL LA GRUPELE DE JUNIORI?

SCM POLITEHNICA TIMIȘOARA

Design fără titlu (40)

Fii alături de echipa locală de handbal din Timișoara. Te așteptăm la meciuri!

© 2022 SCM Politehnica Timișoara | Web Design: SAINO