Tot 27-29. Acum, la București, tot cu contracandidată

februarie 25, 20240
Echipa noastră a fost învinsă de Steaua, la București, în etapa a 18-a a Ligii Naționale. Roș-albaștrii au câștigat cu 29-27, după ce conduceau și la pauză, 17-14.

Prima repriză a fost extrem de echilibrată. Nici una dintre echipe nu a condus la mai mult de două goluri până în ultimele 15 secunde. La scorul de 13-13  și om în plus, Pribanic și Stojkovic au încercat să dea gol din poartă în poartă.

Pivotul nostru a trimis pe lângă buturi, iar portarul a lovit bara, acțiuni petrecute la 36 de secunde distanță (în minutul 27).

Apoi, de la 14-14, Steaua înscris de trei ori consecutiv, ultima oară din poartă în poartă, cu 11 secunde înaintea finalului de repriză.

În partea a doua, bucureștenii au păstrat diferența în cele mai multe momente și chiar au dus-o la +6. Intrarea și paradele portarului Andrei Lazăr au mai oferit speranțe. El a și marcat un gol de la mare distanță.

Chira a înscris pe contraatac pentru apropierea la două lungimi (25-23, minutul 53), dar mai mult nu s-a putut la revenirea pe bancă a antrenorului Pero Milosevic.

Știam că ne așteaptă un meci dificil cu Steaua, care nici ea nu merge prea bine în campionat. Echipa noastră are o față mult schimbată în bine, dar s-a pierdut pe ratările unu la unu cu portarul. Iancu a fost mai inspirat decât portarii noștri, chiar dacă Lazăr ne-a readus în joc, dar poate prea târziu. A contat și accidentarea din prima repriză a lui Sabin Ignat, sper să nu fie ceva grav.

Cristian Fenici

Fenici se află în recuperare după intervenția chirurgicală din decembrie, dar participă la antrenamentele echipei.

Jucătorii noștri au cedat tot cu 29-27 și la precedenta deplasare, cu Universitatea Cluj-Napoca, la 11 februarie. Pentru alb-violeți urmează o nouă deplasare la București, pe terenul campioanei, Dinamo.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

VREI SĂ ÎNSCRII COPILUL LA GRUPELE DE JUNIORI?

SCM POLITEHNICA TIMIȘOARA

Design fără titlu (40)

Fii alături de echipa locală de handbal din Timișoara. Te așteptăm la meciuri!

© 2022 SCM Politehnica Timișoara | Web Design: SAINO