Tot pe muchie de cuțit, dar acum este victorie

septembrie 23, 20230
SCM Politehnica Timișoara a înregistrat prima victorie în ediția 2023/2024 a Ligii Naționale. Handbaliștii nostri au trecut de Steaua, acasă, cu 28-27 (17-14).

A fost al cincilea rezultat strâns din cinci meciuri: două remize și trei meciuri încheiate la un gol diferență.

Alb-violeții au controlat partida, ajutați în prima repriză și de paradele portarului Andrei Lazăr. Ei s-au desprins de la 7-7, cu trei goluri consecutive înscrise de Trif, Sadoveac și Marjanovic.

După 17-14 la pauză, Steaua a făcut 17-17 (minutul 34) și chiar a trecut în avantaj (22-21, minutul 44). Echipa noastră a găsit replică și a trecut din nou în față, 25-23. Steaua a Golul victoriei a egalat la 25, 26 și 27, după care golul victoriei a fost înscris de Răzvan Trif, în minutul 59. O contribuție importantă a avut și portarul Tomislav Stojkovic, care a parat o aruncare din extremă în secundele de final și a păstrat toate punctele la Timișoara.

Aproape 1.000 de spectatori, inclusiv o galerie entuziastă, au salutat prima victorie a sezonului. Una venită în absența a trei jucători, toți cu probleme medicale: căpitanul Cristian Fenici, Flavius Cîmpan și Bogdan Baican.

Vreau să-i felicit pe jucători. Am spus în vestiar, spun și acum: este 100% victoria lor. M-au făcut mândru că sunt antrenor la echipa asta, pentru că fiecare, în momentul când a intrat, a dat totul. Totodată, vreau să mulțumesc suporterilor noștri, care mi s-au părut mai mulți decât de obicei și mult mai vocali. Au meritul lor și îi apreciez pentru ceea ce fac, chiar dacă noi am avut unele rezultate mai puțin dorite.

Mihai Rohozneanu, antrenor principal SCM Politehnica Timișoara

Marcatori SCM Poli: Marjanovic 8 goluri (din 8 aruncări, 5 din șapte metri), Trif 7, Sadoveac 4, Chira 3, Dumitrescu 2, Bordeanu 2, Pribanic 2.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

VREI SĂ ÎNSCRII COPILUL LA GRUPELE DE JUNIORI?

SCM POLITEHNICA TIMIȘOARA

Design fără titlu (40)

Fii alături de echipa locală de handbal din Timișoara. Te așteptăm la meciuri!

© 2022 SCM Politehnica Timișoara | Web Design: SAINO