Transferuri pentru sezonul 2024/2025

iunie 29, 20240
Echipa noastră se reunește curând pentru noul sezon al Ligii Naționale de handbal. Băieții vor relua pregătirile luni, 15 iulie, iar staff-ul tehnic și cel administrativ lucrează la definitivarea lotului.

Patru jucători s-au alăturat lotului în această săptămână (în ordinea în care apar în fotografie):

  • Pivotul Mark Adoreanu, născut la 8 ianuarie 2001, Mark a fost format la Academia Minaur Baia Mare și s-a aflat în circuitul echipei naționale, până la nivelul celei de tineret. Mark Adoreanu vine de la fosta colegă de Ligă Națională, Universitatea Cluj, unde a evoluat în precedentele patru sezoane.
  • Interul stânga Eduard Belchite este la 6 ianuarie 1998, la Reșiț Eduard măsoară 1.98 m și are experiență la nivelul Ligii Zimbrilor. El s-a lansat la CSM Reșița, dar vine de la CSM Bacău.
  • Pivotul Haris Buljina în vârstă de 25 ani și 1,93 înălțime va evolua în premieră în România. Originar din Bosnia şi Herţegovina, Haris vine de la echipa RK Sloboda Tuzla cu care a terminat sezonul pe locul 5 în prima divizie a Bosniei
  • Centrul Đorđe Pisarić, și el în vârstă de 25 de ani, a evoluat în precedentele două campionate la formația austriacă de primă ligă HSG Graz, care a terminat cel mai recent sezon pe locul al zecelea. Đorđe Pisarić are 1.97 m și 94 kg, iar în țara sa natală a evoluat pentru Metaloplastika Sabac (2019-2021) și Partizan Belgrad (2021/2022).

Campionatul primei ligi va începe la 31 august, iar programul SCM Politehnica Timișoara îl găsiți AICI.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

VREI SĂ ÎNSCRII COPILUL LA GRUPELE DE JUNIORI?

SCM POLITEHNICA TIMIȘOARA

Design fără titlu (40)

Fii alături de echipa locală de handbal din Timișoara. Te așteptăm la meciuri!

© 2022 SCM Politehnica Timișoara | Web Design: SAINO