„Trebuie să fim pregătiți 100%. Este una dintre șansele noastre de a evita barajul”

martie 29, 20230
Liga Națională de handbal a ajuns la etapa a XXIII-a care programează un meci pe teren propriu pentru echipa noastră. SCM Politehnica Timișoara va fi gazdă pentru CSM București, vineri, 31 martie, la ora 16.00, la sala Constantin Jude.

Cele două echipe sunt despărțite de șase locuri în ierarhie: CSM București este pe poziția a șasea (cu 39 de puncte), în vreme ce alb-violeții ocupă locul al doisprezecelea (cu 22 de puncte).

„Un meci dificil, precum celelalte pe care le-am avut până acum, prin prisma diferenței de puncte, prin prisma valorii echipei, dar este dintre șansele noastre de a evita barajul. Avem nevoie să fim pregătiți 100% pentru a lua punctele necesare. Au fost multe momente când am jucat bine, însă nu am adus puncte și mă refer la meciurile cu Steaua, cu Focșani și la recenta partidă din Baia Mare, deci trebuie să venim cu ceva în plus”

Mihai Rohozneanu, antrenor principal SCM Politehnica

Poziția în clasament a formației noastre a oscilat între 10 și 12, în ultimele săptămâni, astfel că fiecare punct are o importanță ridicată în acest context.

„Pentru a evita barajul, este nevoie de victorie cu CSM București și etapa viitoare, la Vaslui, și depinde și de celelalte echipe. Cele mai importante, însă, sunt rezultatele noastre și ne concentrăm asupra lor”

Mihai Rohozneanu, antrenor principal SCM Politehnica

Săptămâna viitoare, va aduce două partide pentru echipa noastră: miercuri, în Cupa României, cu Dinamo (acasă), sâmbătă, în campionat, pe terenul echipei CSM Vaslui.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

VREI SĂ ÎNSCRII COPILUL LA GRUPELE DE JUNIORI?

SCM POLITEHNICA TIMIȘOARA

Design fără titlu (40)

Fii alături de echipa locală de handbal din Timișoara. Te așteptăm la meciuri!

© 2022 SCM Politehnica Timișoara | Web Design: SAINO