Trei puncte vitale pentru evitarea barajului, puse în joc la Vaslui

aprilie 7, 20230
Antepenultima etapă a Ligii Naționale de handbal (a XXIII-a) prevede o deplasare de 700 km pentru echipa noastră, care va juca pe terenul formației CSM Vaslui. Partida va avea loc sâmbătă, 8 aprilie, la ora 18,00.

Cele două formații sunt la egalitate de puncte, 23, pe locurile de baraj, 11 și 12. Cu golaveraj 661-707, alb-violeții sunt deasupra grupării din Vaslui (638-711). Amândouă grupările se află la un singur punct distanță de locul al zecelea, primul de deasupra liniei de baraj, ocupat de CSU Suceava.

„Este un meci decisiv. Avem nevoie de victorie pentru a spera la evitarea barajului și considerăm că putem câștiga. Va fi un drum lung, dar cu siguranță vom aborda meciul 100%, pentru a putea obține punctele. Este șansa noastră și încercăm să profităm de ea. Jucătorii sunt capabili să joace două partide pe săptămână. Antrenorul secund, Sorin Sărăndan, a gândit pregătirea pentru a fi la cel mai bun nivel, la momentul meciului de la Vaslui. Aici m-am referit la aspectul fizic, dar sper ca și psihic să fim la fel; de fapt sunt obligați să fim la nivel bun pentru a câștiga meciul”

Mihai Rohozneanu, antrenor principal SCM Politehnica Timișoara

Partida din tur, jucată la 13 noiembrie, la sala Constantin Jude, a fost foarte echilibrată și câștigată de moldoveni cu 25-24, după ce echipa noastră conducea la pauză cu 14-13.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

VREI SĂ ÎNSCRII COPILUL LA GRUPELE DE JUNIORI?

SCM POLITEHNICA TIMIȘOARA

Design fără titlu (40)

Fii alături de echipa locală de handbal din Timișoara. Te așteptăm la meciuri!

© 2022 SCM Politehnica Timișoara | Web Design: SAINO