Turneu final, juniori 1: „Dacă vom continua pe aceleași principii, ne putem bate pentru aur”

mai 24, 20220
Juniorii 1 ai clubului nostru participă de miercuri până duminică (25-29 mai) la Turneul Final Valoare al Campionatului Național. Turneul care va decide campioana reunește cele mai valoroase opt echipe din țară și are loc în Bacău, pe teren neutru.

Handbaliștii noștri au fost repartizați în Grupa 2 și vor juca în ordine cu: CSS 2 Baia Mare, miercuri, la 16.45, cu CSM București, joi, 18.00, și cu CSS Odorheiu Secuiesc, vineri, la 18.00.

Primele două clasate se califică în semifinale. Din cealaltă serie fac parte CSU din Suceava, CS Medgidia, Potaissa Turda și CSM Focșani.

„Am ajuns la turneul final după un sezon dificil pentru fiecare jucător, dar cu o foame de performanțe la fel de mare ca la început. Vom aborda competiția etapă cu etapă, pentru că este un turneu lung, cu cinci meciuri în cinci zile, un turneu în care fiecare detaliu contează și se poate întâmpla orice. Dacă vom continua pe aceleași principii, același stil și același spirit de echipă, ne putem bate pentru medaliile de aur, dar cel mai important este să nu ne pierdem identitatea pe care am construit-o până acum”

Gonzalo Tajuelo, antrenor SCM Politehnica Timișoara J1

Alb-violeții juniori 1 au victorii pe linie în acest campionat, opt în prima fază a campionatul și tot opt în faza secundă.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

VREI SĂ ÎNSCRII COPILUL LA GRUPELE DE JUNIORI?

SCM POLITEHNICA TIMIȘOARA

Design fără titlu (40)

Fii alături de echipa locală de handbal din Timișoara. Te așteptăm la meciuri!

© 2022 SCM Politehnica Timișoara | Web Design: SAINO