Un inter al echipei de juniori 1 merge la națională

martie 13, 20240
Naționala de juniori a României se reunește la finalul acestei luni. Un jucător de la SCM Politehnica Timișoara a fost convocat pentru această acțiune.

Tricolorii se vor pregăti vreme la Plopeni, între 25 și 29 martie, iar interul stânga al alb-violeților, Robert Moțățăianu, se va afla în lot. Naționala de juniori este calificată la turneul final al generației U18, ce va avea loc în Muntenegru, între 7 și 18 august.

România face parte dintr-o grupă cu Spania (deținătoarea trofeului), Portugalia și Austria.

Până la convocare, Moțățăianu mai are două meciuri în tricoul lui SCM Poli: cu CSS Odorheiu Secuiesc, în deplasare, la 20 martie, și cu CSS Sighișoara, la 24 martie, acasă. Meciurile contează pentru primele două etape din faza secundă a campionatului, Grupa Valoare 3.

Foto: Gabriel Kiss

***

Pe de altă parte, două loturi naționale masculine de handbal ale României se află în pregătire la Timișoara. Echipa de tineret și cea de cadeți se antrenează la sala Constantin Jude în aceste zile, pentru ca apoi să joacă meciuri de verificare în deplasare: tineretul cu Polonia, iar cadeții cu naționala Ungariei.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

VREI SĂ ÎNSCRII COPILUL LA GRUPELE DE JUNIORI?

SCM POLITEHNICA TIMIȘOARA

Design fără titlu (40)

Fii alături de echipa locală de handbal din Timișoara. Te așteptăm la meciuri!

© 2022 SCM Politehnica Timișoara | Web Design: SAINO