Un internațional georgian se alătură alb-violeților

decembrie 31, 20230
Echipa noastră își completează lotul cu un component al naționalei Georgiei, echipă calificată la turneul final al Campionatului European. Este vorba despre Giorgi Areshidze, jucător care evoluează pe poziția de centru.

Născut la 23 iulie 2004, Areshidze măsoară 1.90 m și vine de la Pegasi, a doua clasată din campionatul Georgiei. El a făcut parte din lotul pe care georgienii l-au aliniat la Trofeul Carpați, turneu disputat în această săptămână la Pitești și unde au jucat finala în compania României.

Am decis să facem un transfer pentru postul de centru, unul ce trebuia completat după accidentarea lui Cristian Fenici. Ne-am orientat către acest handbalist georgian, un jucător din echipa națională de seniori, deși are numai 19 ani și care se încadrează perfect în ceea ce urmărim noi și în ceea ce îi putem oferi. Am încredere că Giorgi va confirma și la echipa noastră calitățile pe care le-a arătat până acum și ne va ajuta să ne îndeplinim obiectivele. Totodată, îi doresc recuperare rapidă lui Cristi Fenici, care s-a operat la genunchi în această lună. Sper să se alăture cât mai repede echipei și să ne vedem sănătoși în noul an.

Alexandru Vuin, manager SCM Politehnica Timișoara

Giorgi se va alătura echipei noastre după turneul final al Campionatului European (Germania, 10-28 ianuarie).

Reunirea SCM Politehnica Timișoara va fi la 4 ianuarie, iar prima partidă din 2024 va fi acasă, împotriva formației CSM Bacău, la 4 februarie.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

VREI SĂ ÎNSCRII COPILUL LA GRUPELE DE JUNIORI?

SCM POLITEHNICA TIMIȘOARA

Design fără titlu (40)

Fii alături de echipa locală de handbal din Timișoara. Te așteptăm la meciuri!

© 2022 SCM Politehnica Timișoara | Web Design: SAINO