Victorie categorică pentru juniorii 2, la startul noului campionat

septembrie 19, 20221
Campionatul Național al juniorilor 2 a programat în prima etapă o deplasare la Lugoj pentru echipa noastră. SCM Politehnica Timișoara J2 face parte din Seria F, alături de LPS Bihorul Oradea, LPS Banatul Timișoara și CSS Lugoj.

Alb-violeții au câștigat cu 53-16 (22-8), în fața unei echipe ce revine în Campionatele Naționale după doi ani. CSS Lugoj s-a retras din întrecerea internă în 2020, din pricina pandemiei.

Gazdele au condus cu 3-1, în primele minute, dar apoi s-a făcut 9-3 pentru formația noastră și s-a ajuns la o diferență de 14 goluri la pauza mare.

„Și noi suntem o echipă… nouă, cu mulți jucători aflați în primul an de juniorat 2, mai exact 15 din 22. Scopul nostru a fost să punem în practică antrenamentele din ultima lună și jumătate și, pe de altă parte, am reușit să le dau o șansă tuturor jucătorilor. Le-am cerut băieților să evolueze în viteză, să alerge mult și asta au și făcut”

Alexandru Nae, antrenor SCM Politehnica Timișoara J2

Marcatori SCM Poli: Moțățăianu 7 goluri, Moreau, Toacă, Troanță, Cosmescu, Bogdan Stănescu – câte 5, Goga, Răzvan Stănescu, Duma, Dăescu – câte 4, Turcitu 3, Matinca, Brichisală – câte unul. Portari: Vasile, Floriștean, Gădău.

Pentru echipa din Lugoj, Raul Băban a înscris jumătate dintre goluri, 8.

„La SCM Timișoara, întotdeauna obiectivul va fi cel puțin calificarea la turneul final, dar în același timp îmi doresc să creștem o generație valoroasă, care să poată oferi soluții pentru formația de seniori”

Alexandru Nae, antrenor SCM Politehnica Timișoara J2

Primele trei echipe din Seria F se califică în Grupa Valoare, iar din acea grupă de șase formații, cele mai bune două merg la turneul final.

Etapa viitoare, SCM Poli J2 va fi gazdă pentru LPS Bihorul Oradea, la 16 octombrie, dar până atunci va mai disputa câteva partide de verificare.

One comment

  • Ovidiu

    septembrie 21, 2022 at 8:01 am

    BRAVO BAIETI! Tineti o tot asa! BAFTA!!

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

VREI SĂ ÎNSCRII COPILUL LA GRUPELE DE JUNIORI?

SCM POLITEHNICA TIMIȘOARA

Design fără titlu (40)

Fii alături de echipa locală de handbal din Timișoara. Te așteptăm la meciuri!

© 2022 SCM Politehnica Timișoara | Web Design: SAINO