Victorie în cântec de galerie

februarie 4, 20240
Primul meci oficial din 2024 a adus prima victorie a anului. Handbaliștii noștri au învins CSM Bacău, pe teren propriu, după o partidă în care s-au aflat permanent la conducere.

Paradele lui Tomislav Stojkovic, care a închis poarta la primele patru aruncări ale moldovenilor și a parat șase dintre primele șapte aruncări, a asigurat un start lansat al alb-violeților: 6-1 și apoi 13-4, în minutul 21.

Cu galeria cântând mereu, ca în vremurile bune, jucătorii noștri au făcut o primă repriză foarte consistentă. Totuși, până la pauză, moldovenii se apropie la 15-9. La revenirea de la vestiare, se face 15-12, după o secetă de opt minute a echipei noastre, ce a irosit și un 7 metri în acest răstimp.

Time out-ul  solicitat de alb-violeții în minutul 38 dă rezultat. SCM Poli se desprinde din nou la șapte goluri (21-14) la mijlocul părții secunde.

Până la final au mai fost ușoare emoții la intrarea în penultimul minut. Bacăul a venit la 26-23, dar două reușite ale lui Marjanovic, una de pe extremă și una de pe contratac, au rezolvat partida.

 Înainte de toate, îmi felicit coechipierii pentru această victorie importantă în primul meci al anului. Sunt bucuros pentru un astfel de start și felicit și Bacăul pentru fair play. A fost o perioadă dificilă pentru noi. Marius Sadoveac a lipsit de la pregătirea de iarnă, fiind la lot și am avut probleme și cu accidentările. A fost o perioadă plină de stres, mai ales că știam importanța partidei. Ne-am dovedit uniți și a ieșit așa cum ne-am dorit. Fiecare jucător a dat ce a avut mai bun, deci nu vreau să vorbesc despre unul sau altul. Am acționat ca echipă și am obținut acest rezultat bun.

Antonio Pribanic, pivot

Marcatori SCM Poli: Marjanovic 7 goluri (trei din aruncări de la șapte metri), Trif 5, Pribanic 5, Baican 3, Sadoveac 3 (1), Ignat 2, Cîmpan 2, Bran 1.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

VREI SĂ ÎNSCRII COPILUL LA GRUPELE DE JUNIORI?

SCM POLITEHNICA TIMIȘOARA

Design fără titlu (40)

Fii alături de echipa locală de handbal din Timișoara. Te așteptăm la meciuri!

© 2022 SCM Politehnica Timișoara | Web Design: SAINO