Victorie în deplasare pentru juniorii 1, în cursa de calificare la turneul final

aprilie 11, 20230
Juniorii 1 de la SCM Politehnica Timișoara au învins LPS Cluj-Napoca, astăzi, în deplasare, într-un meci din etapa a IV-a a fazei secunde a campionatului. Alb-violeții s-au impus cu 41-26 (20-14).

După 4-3 pentru gazde (minutul 10), echipa noastră a marcat șase goluri consecutive și s-a detașat la 9-4 (min. 14), fără a mai ceda inițiativa. SCM Poli a mai avut o serie de șase reușite fără gol primit și a dus diferența un maxim de 16 lungimi (41-25, cu 37 de secunde înaintea sirenei de final).

„A fost o deplasare grea, pentru că am mers la Cluj în ziua meciului. Nu e ușor după patru ore pe drum să-ți faci jocul de la bun început, dar până la urmă băieții au înțeles, ca de obicei, că trebuie să fie serioși și disciplinați, au turat motoarele, s-au încălzit în timplul meciului și au câștigat convingător. Am putut să-i vedem la lucru și pe jucătorii de la juniori 2 care ne-au ajutat constant în perioada asta. Îi felicit pe băieți că au trecut și peste problemele de lot: au fost indigestii la unii jucători, dar am avut soluții pe bancă și am evoluat la ritm bun”

Andrei Păiuș, antrenor SCM Poli J1

Roșca a marcat 8 goluri pentru echipa noastră, urmat de Melintescu 7 goluri, Boldiș, Tudor și Moțățăianu, câte 4 goluri. Portarul Alin Cozmaciuc a avut 15 parade (din 35 de aruncări) și a marcat un gol.

În Grupa Valoare 4, lider este AHC Potaissa Turda 12 puncte (din 6 jocuri), urmată de SCM Poli 10 puncte (8 j.) și CSS 2 Baia Mare 9 puncte (7 j.). Primele două clasate se califică la turneul final.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

VREI SĂ ÎNSCRII COPILUL LA GRUPELE DE JUNIORI?

SCM POLITEHNICA TIMIȘOARA

Design fără titlu (40)

Fii alături de echipa locală de handbal din Timișoara. Te așteptăm la meciuri!

© 2022 SCM Politehnica Timișoara | Web Design: SAINO