Victorie la ultima întâlnire din 2023 cu suporterii noștri

noiembrie 27, 20230
Handbaliștii noștri au obținut a treia victorie a acestui sezon de Ligă Națională, acasă, în partida cu CSM București. A fost un meci cu goluri foarte puține decis de un gol marcat de Marius Sadoveac, la 19 secunde înaintea sirenei de final.

Partida a fost echilibrată, dar cu echipa noastră aflată mai mereu în avantaj. Jucătorii lui Rohozneanu și Sărăndan au condus chiar și la trei goluri, în vreme ce Bucureștiul s-a găsit de doar două ori în avantaj (3-2 și 17-16).

După acel 16-17 de pe tabelă, Trif și Marjanovic au readus echipa noastră în avantaj. Nica a egalat (18-18), dar reușita lui Sadoveac, din minutul 59.41 a însemnat victoria, pentru că Tomislav Stojkovic a mai salvat o minge la aruncarea francezului Schneider. Portarul sârb a încheiat partida cu un număr impresionant de parade, 17, și a fixat scorul final la 19-18 (12-10).

Aproape de mijlocul sezonului, am obținut o victorie foarte-foarte importantă. Le-am arătat tuturor, suporterilor din sală și celor care ne-au urmărit la TV, că am acționat 60 de minute ca o adevărată echipă. Îmi felicit colegii și staff-ul și sper să continuăm pe acest drum.

Antonio Pribanic, pivot

Marcatori SCM Poli: Marjanovic 5 goluri, Sadoveac, Cîmpan - câte 4, Pribanic 3, Szabo, Trif, Ignat – câte un gol. Portar: Stojkovic 17 parade din 35 de aruncări.

La nici 24 de ore după acest meci, băieții noștri pleacă spre Baia Mare, pentru meciul de marți (28 noiembrie), ora 18.00, cu formația locală Minaur, din ultima etapă a turului (a treisprezecea).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

VREI SĂ ÎNSCRII COPILUL LA GRUPELE DE JUNIORI?

SCM POLITEHNICA TIMIȘOARA

Design fără titlu (40)

Fii alături de echipa locală de handbal din Timișoara. Te așteptăm la meciuri!

© 2022 SCM Politehnica Timișoara | Web Design: SAINO