X după X. Alb-violeții remizează cu o nou-promovată

septembrie 10, 20230
Echipa noastră a înregistrat al doilea rezultat de egalitate consecutiv, în Liga Națională de handbal. SCM Poli a făcut 31-31 (18-15), acasă, cu Universitatea Cluj, după 24-24, runda trecută, la Bacău.

Ardelenii au tras un semnal de alarmă în prima repriză, când au condus cu 10-7, dar paradele lui Claudiu Pal și aruncările precise ale lui Sadoveac, Trif și Fenici au dus formația viola la +3, la jumătatea partidei.

Jocul părea rezolvat în minutul 38, când băieții noștri s-au desprins la 23-18, însă a venit o nouă replică a vizitatorilor. De la 26-21 (min. 43), alb-negrii au egalat în minutul 57 (30-30) și chiar au condus după golul lui Hrimiuc.

Pribanic a egalat cu 59 de secunde înaintea sirenei de final, Clujul a pierdut mingea sub amenințarea pasivului, însă alb-violeții au mai avut doar 9 secunde pentru ultima acțiune și nu au reușit să puncteze.

Un meci încâlcit, pe care l-am avut în mână și pe care trebuia să-l câștigăm. Am pierdut două puncte mari, împotriva unei echipe cu care ne batem acolo, în jumătatea a doua a clasamentului. Din păcate, nu am gestionat bine avantajul de cinci goluri și în câteva minute adversarii au reușit să revină. Ăsta-i handbalul: putem spune că același lucru l-am făcut noi la Bacău, dar e dureros că am pierdut două puncte importante, acasă.

Marius Sadoveac

Marcatori SCM Poli: Sadoveac 8 goluri, Marjanovic 5, Trif, Pribanic – câte 4, Fenici 3, Baican, Bordeanu, Cîmpan – câte două, Ignat – un gol.

Pentru clujenii, doi jucători au înscris peste jumătate din golurile echipei: Hossu 12, Ramba 6. Meciul a contat pentru etapa a III-a a Ligii Naționale

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

VREI SĂ ÎNSCRII COPILUL LA GRUPELE DE JUNIORI?

SCM POLITEHNICA TIMIȘOARA

Design fără titlu (40)

Fii alături de echipa locală de handbal din Timișoara. Te așteptăm la meciuri!

© 2022 SCM Politehnica Timișoara | Web Design: SAINO